«

»

Осигуряване на периметъра

Mилиарди долари са похарчени през последните няколко десетилетия за корпоративните информационни технологии (ИТ) за сигурност, за да “за да се държат лошите момчета отвън”.  Оказва се обаче, че по-голямата заплаха е и винаги е била, в рамките на периметъра на корпоративната мрежа.

Така наречената “вътрешна заплаха”  с източник  доверен служител, контрактор или партньор  може да струва на една организация много повече, отколкото каквито и да било външни злонамерени действия на хакери.

Независимо дали ни харесва или не, добрите хора могат да правят лоши неща умишлено, случайно, или косвено, и е наша отговорност да се вземат мерки, за да се предотврати това.

Екосистемa

Ние създаваме работна среда с минимално необходими права в рамките на предприятията  за да намали риска от вътрешни заплахи към сигурността. Мониторинг и генериране на предупредителни сигнали, отчети, както и инструменти за управление чрез уеб и код базирани интерфейси за централно управление на задачите в мрежата, като тези задачи могат да се изпълняват във всички крайни точки: облаци, виртуални сървъри, бази данни, настолни и мобилни устройства.